Facaderenovering


Et nyt udseende til din facade
Trænger facaden på din bolig eller virksomhed til at blive frisket op? Hos Anpaja Malerfirma har vi specialiseret os i facaderenovering på alle slags bygninger. Som bygningens visuelle ansigt udadtil, er det vigtigt, at facaden ser ud, som du ønsker, og ikke mindst er modstandsdygtig i al slags vejr.

Kvalitet i resultat og materialer
Kvalitet er et nøgleord, der gennemgår vores virksomhed. Ikke alene i det udførte arbejde og det færdige resultat, men også i de materialer vi benytter os af. Det betyder, at enhver facaderenovering bliver udført med de bedste materialer, så vi sikrer et holdbart resultat. Vi vejleder og rådgiver gerne, hvis der skulle opstå tvivl i forbindelse med facaderenoveringen. Med mange års erfaring kan vi effektivt hjælpe dig på vej til en flottere og mere slidstærk facade. 

Hos Anpaja Malerfirma er vi specialiserede i såvel maler- som tømrerarbejde. Det er en fordel ved en facaderenovering, der kræver stort overblik og ikke mindst fornemmelse for bygningen og dens omgivelser.

Vi glæder os til at høre om dit projekt
Har du spørgsmål, eller er du allerede klar til at fortælle om dit projekt, så ring til os i dag på 28 78 42 36. Vi giver et uforpligtende tilbud.

+45 28 78 42 36

Top