Malerarbejde


Kvalitetsbevidst malerarbejde. 
Mangler du en ansvarsbevidst maler, der ikke går på kompromis med kvaliteten af sit malerarbejde? Hos Anpaja Malerfirma har vi mange års erfaring med alt slags malerarbejde – både inde og ude. Er du i tvivl om farvevalg, eller hvilken type maling din bolig eller virksomhed kræver, hjælper vi gerne med rådgivning og vejledning.

Giv din bolig et nyt og frisk udseende.
Trænger din bolig til et nyt friskt udseende i stuen, i køkkenet eller i trappeopgangen? Hvad enten du bor i lejlighed, parcelhus eller andelsbolig, kan vi effektivt male dit hjem. Vi tilbyder også malerarbejde i virksomheder. Spartelarbejde er desuden en af vores specialiteter.

Kvalitet i resultatet – og i processen.
Kvalitet er et nøgleord i vores virksomhed. Det er altafgørende for os, at du som kunde er tilfreds med det færdige resultat, og at det afspejler dine forventninger og drømme. Samtidig mener vi, at processen skal være i orden. Det betyder, at vi engagerer os i dialogi med dig som kunde, så vi sikrer faste aftaler om pris, tid og arbejdet.

Ring i dag.
Kontakt os på på 28 78 42 36 og lad os høre om dit projekt – vi giver et uforpligtende tilbud! Med base i Odense arbejder vi på store dele af Fyn.

+45 28 78 42 36

Top