Tapetsering


Traditionel og moderne tapetsering. 
Hos Anpaja Malerfirma har vi stor ekspertise inden for tapetsering. Vi har erfaring med mange typer tapetsering og tilbyder opsætning af traditionelle såvel som moderne tapeter, både enkle og farverige. Det er dine ønsker og forestillinger, der er udgangspunktet for vores arbejde. Men er du i tvivl, kan vi i kraft af vores erfaring tilbyde professionel rådgivning og vejledning – med afsæt i din boligs stil og udseende.

Giv din bolig nyt liv.
Er dine vægge gamle og slidte, kan et nyt tapet tilføre helt nyt liv til din bolig. Afhængigt af dine behov kan tapetet give en mere rummelig eller hyggelig atmosfære. Inden vi opsætter tapetet, er det vigtigt, at væggene er jævne og glatte. Vi udfører spartelarbejde og renovering og påfører tapetet efterfølgende.

Uanset hvilket tapet du skal have sat op, er vi meget optaget af kvaliteten af vores arbejde. Det betyder, at vi aldrig går på kompromis med kvaliteten og de materialer, vi bruger. Det er vigtigt for os, at det færdige resultat er holdbart og slidstærkt, så du kan have glæde af det i mange år fremover.

Vi glæder os til at høre fra dig.
Ring i dag på 28 78 42 46 og få et uforpligtende tilbud på tapetsering.

+45 28 78 42 36

Top